Het kopen van Ralph Lauren Polo shirts

Je bent opzoek naar Ralph Lauren Polo shirts? Daarin heb je tegenwoordig veel mogelijkheden, zodat je een mooie elegante look kunt creëren. Alleen hoe vind je de beste polo? Dat is iets waarin wij ons tot in de puntjes hebben verdiept.

Zodat jij optimaal voorbereid opzoekt kunt gaan naar die prachtige vintage pololook.

De geschiedenis van Ralph Lauren Polo shirts

De historie van Ralph Lauren Polo shirts gaat al terug tot de jaren 60. Toen de oprichter Ralph Lauren het idee had om zijn eigen kleding te gaan ontwerpen, die de stijl van de Amerikaan voorgoed zou moeten veranderen. In het begin werd daar door zijn destijdse werkgever nog vrij lacherig overgedaan.

Toch wist de wereldberoemde kledingontwerper van geen opgeven. Hij maakte in eerste instantie sjaals, die uiteindelijk erg goed aansloegen bij de Amerikaanse consumenten. Nu vandaag de dag, is het een wereldmerk geworden. Met een groot bereik in meer dan 100 landen! En sinds de oprichting in 1967, is het bedrijf nooit haar visie kwijtgeraakt. Door het altijd willen leveren van kwalitatief sterke producten, die stijl zelfs opnieuw moeten definiëren. En dat in alles wat ze doen of het nou gaat om parfum of babykleren.

De kledingetiquette van een polo

Wanneer je Ralph Lauren polo shirts gaat kopen moet je goed rekening houden met de kledingetiquette. Want je wil er immers stijlvol bijlopen toch? Een goed poloshirt mag getailleerd zijn, maar daarentegen niet te strak zitten. Het shirt dient tot ongeveer iets boven je broekrits te komen en de mouwen horen tot het midden van je biceps te komen. Doe je liever alle knoopjes dicht? Dan mag de pasvorm rondom de borst best een beetje strak zitten, zodat de accenten goed naar voren komen. Tenslotte bevelen wij je aan om in deze tijd niet meer je kraag helemaal omhoog te doen. Vroeger werd dit misschien als stijlvol ervaren, maar tegenwoordig zou het eerder overkomen alsof je iets te hard je best wil doen.